Leren omgaan met antisemitisme

wizocidi
Kritiek op Israel, hoe kwetsend wij die ook vinden en hoezeer wij soms denken dat er antisemitisme achter schuil kan gaan, is niet hetzelfde als antisemitisme.
Het is onjuist en kwalijk om iedere criticaster van het Israelische beleid uit te maken voor antisemiet.
Ten onrechte ‘de antisemitismekaart trekken’ doodt iedere discussie, terwijl het vaak juist belangrijk is om de discussie te voeren, met goede argumenten.
CIDI weet dat als geen ander, zij houden zich al vele jaren bezig met antisemitismebestrijding én met informatie geven over Israel en moeten vaak het verschil uitleggen.
WIZO houdt zich ook al jaren bezig met projecten in Israel ten behoeve van kwetsbare groepen binnen de Israëlische samenleving.
Door het onder vuur liggen van de Israëlische politiek in de media komt het steeds vaker voor dat “WIZO” zich moet verdedigen naar de buitenwereld.
Leer via praktijkvoorbeelden binnen twee uren wat het verschil is tussen kritiek op Israel en antisemitisme en hoe u effectief zou kunnen optreden.
Iedereen is welkom, jong of oud, man of vrouw.

In samenwerking met CIDI biedt WIZO de eerste 2 workshops aan in Amsterdam, u heeft de keuze uit het middag- of avondprogramma:
Wanneer: woensdag 25 maart 2015
Waar: Rimon, Kastelenstraat 65
Hoe laat: 14.00 – 16.00u
Entree: € 12,50 p.p.
Bij de entreeprijs is inbegrepen koffie of thee met iets lekkers.

Wanneer: woensdag 25 maart 2015
Waar: Rimon, Kastelenstraat 65
Hoe laat: 18.00 – 21.00u
Entree: € 25,– p.p.
Bij de entreeprijs is inbegrepen een dinerbuffet.

Er is plaats voor een beperkt aantal personen dus graag snel aanmelden via info@wizo.nl of bel
020 – 646 30 17.
Gaarne het bedrag overmaken op NL29INGB0000535617 t.n.v. WIZO Nederland o.v.v. Workshop WIZO – CIDI na betaling is de aanmelding bevestigd.

Print Friendly, PDF & Email