Uitreiking WIZO Literatuurprijs 10 november 2019

Vooraankondiging

Op 10 november 2019 organiseert WIZO Cultuur voor de achtste keer de uitreiking van de WIZO- Literatuurprijs met een cultureel programma. Lezers, schrijvers, uitgevers, vertalers en andere geïnteresseerden komen om 10.30 uur bij elkaar in De Roos, PC Hooftstraat 183 in Amsterdam.

Yora Rienstra, cabaretière, actrice en presentatrice, leidt het programma dat om 11.00 uur begint. Zij zal ook in gesprek gaan met nieuw genomineerde schrijvers voor de WIZO-Literatuurprijs 2020.

Eva Durlacher geeft een presentatie over haar project “Gouden boeken”, waarin ze het publiek warm maakt om vorm te geven aan hun eigen levensverhaal. In ieders verhaal zitten schatten verborgen die de moeite waard zijn om naar boven te halen en te delen.

Entreeprijs € 15,- incl. koffie/thee, versnaperingen en lunch.

Boeken Boeien en Binden. Komt u ook? Iedereen is welkom!

Graag opgeven via info@wizo.nl of telefonisch: 020-6463017 en betalen op NL78ABNA0599633077 t.n.v. Stichting WIZO Cultuur o.v.v. uw naam.

Over WIZO Cultuur
WIZO Cultuur is een initiatief van WIZO Nederland om joods bewustzijn in Nederland te versterken. WIZO is een vrijwilligersorganisatie die maatschappelijke, educatieve en sociaal-culturele projecten in Israel heeft om zo kwetsbare groepen in de samenleving een beter leven te bieden, ongeacht hun achtergrond of geloofsovertuiging. WIZO heeft een ANBI status en wordt door de VN erkend als NGO.
WIZO leesclubs beoordelen elk jaar een door de WIZO literatuurcommissie samengestelde selectie boeken. Zij bepalen welke van de zes romans het boeiendst is. De schrijver ontvangt de WIZO-Literatuurprijs. Alle geselecteerde boeken zijn recent verschenen en werden geschreven door joodse of Israëlische auteurs. Zie ook literatuurprijs.wizo.nl
WIZO Cultuur, A.J. Ernststraat 735a, 1082 LJ Amsterdam, telefoon 020-6463017, info@wizo.nl

Print Friendly, PDF & Email