Vacature officemanager WIZO Nederland

WIZO (Women’s International Zionist Organization) werd opgericht in 1920.  WIZO is een internationale organisatie met 250.000 joodse vrouwelijke vrijwilligers in 53 landen. Doelstelling is om kwetsbare groepen binnen de Israëlische samenleving een beter leven te bieden en gelijke kansen te geven, ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging. WIZO Nederland maakt deel uit van deze organisatie en heeft in Nederland ca. 750 leden. Zij organiseert fondsenwervende en culturele activiteiten en runt een GiftShop en webwinkel vanuit haar kantoor in Amsterdam.

Wegens het vertrek van de huidige officemanager is WIZO Nederland op zoek naar een

                                               OFFICEMANAGER (22 uur per week)

De werkdagen/ -werktijden zijn in principe dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Daarnaast wordt een flexibele inzet verwacht rondom de joodse feestdagen, speciale activiteiten en vergaderingen, welke laatste veelal ’s avonds of op zondagen plaatsvinden.

Een functie als spin in het WIZO web

Jij bent het aanspreekpunt van WIZO Nederland voor leden en andere geïnteresseerden, ondersteunt het WIZO-bestuur in de uitvoering van haar taken. Aan de hand van de jaarlijkse planning zorg jij dat je proactief activiteiten oppakt en in gang zet.

Jij bent de coördinator van de Gift- en web Shop. Jij hebt daarbij een team van vrijwilligers tot jouw beschikking, waarbij jij samen met hen zorgt voor de bezetting, de werving van nieuwe teamleden, het up to date houden van de voorraad en de (financiële) administratie en de inrichting van de winkel. Dit alles samen met professionele ondersteuners op het gebied van social media en website.

Jij rapporteert en bent verantwoording schuldig aan het bestuur van WIZO Nederland.

Wat hopen wij te vinden?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende persoonlijkheid, die enthousiasme uitstraalt, het voortouw neemt, begeleiding kan geven aan vrijwilligers, bij uitstek goede communicatieve vaardigheden heeft, zowel in woord als geschrift (ook in het Engels), administratief de handen uit de mouwen weet te steken, stressbestendig is, thuis is op PR-gebied en mee kan helpen WIZO ook voor een jongere generatie op de kaart te zetten. 

Wat vragen wij hierbij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Kennis en deskundigheid op het gebied van office-pakket, website en social media.
  • Affiniteit met het werken in een joodse organisatie.

Wat bieden wij?

Een zeer uitdagende functie met veel variatie in het werk, met veel contacten, ook internationaal, een leuke werkplek in een bijzondere werkomgeving.

En uiteraard:

  • Marktconform salaris met 8% vakantiegeld.
  • Op fulltime basis 25 vakantiedagen per jaar.
  • In eerste instantie een jaarcontract, met de mogelijkheid dit te verlengen.

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 8 februari 2021 een motivatiebrief met CV naar michaja.wiener@wizo.nl o.v.v. vermelding vacature officemanager. De eerste ronde van de sollicitatiegesprekken denken wij te houden in de derde week van februari 2021. In verband met de COVID-19 maatregelen zal het eerste gesprek hoogstwaarschijnlijk via ZOOM plaatsvinden.

Print Friendly, PDF & Email