Vitamine (L)iefde 2 juni 2019

HERKENBAAR?
Wordt jij soms stapelgek van je partner, en wil jij juist weer stapelgek op hem of haar worden én blijven?
En zou je willen weten hoe je (nog) beter de verbinding kunt maken met je familie, vrienden en collega’s?

Kom dan naar de interactieve lezing: Vitamine L(iefde): een taboedoorbrekende, openhartige lezing over liefde,- en (werk)relaties.

Sharon & Olivier, oprichters van “Stapelgek!” nemen jullie mee in het verhaal over hun eigen relatie. Zij gaan niet alleen maar vertellen, maar ook met het publiek aan de slag. Heel interactief dus, met mooie muziek en met bruikbare oefeningen.

Omdat zij op het podium echt heel openhartig zijn, is hun lezing best wel intiem, maar ook heel herkenbaar en hilarisch. Je krijgt écht een kijkje in hun relatie. Geen zoetsappigheden, maar zij vertellen over real life ervaringen en geven inzichten hoe zij met bepaalde situaties zijn omgaan. Je komt op een leuke en snelle manier achter hun 3 geheimen voor een mooie relatie.

VOOR WIE?
‘Vitamine L’ is BEDOELD VOOR IEDEREEN: koppels en singles die meer uit hun (toekomstige) relatie willen halen. En voor iedereen die het belangrijk vind om fijne relaties te hebben met familie, vrienden en collega’s.

DE MISSIE?
Sharon & Olivier hebben 24 jaar een relatie met elkaar met alles wat daarbij hoort en hebben 2 heerlijk puberende zonen.

Hun missie is: zoveel mogelijk mensen die stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven. Oftewel: meer relaties die slagen! En een mooiere wereld door meer respect en verdraagzaamheid.

Graag z.s.m. aanmelden via info@wizo.nl of bel 020-6463017 (uiterlijk voor 23 mei). Wij verzoeken u vriendelijk het bedrag ad €15,- over te maken op NL29INGB0000535617 t.n.v. WIZO Nederland o.v.v. Stapelgek + uw naam.

dit evenement wordt gesponsord door:

           

 

Print Friendly, PDF & Email